INSTANT LIFECHANGER

INSTANT LIFE CHANGER

DEN ENKLA OCH SKÖNA VÄGEN TILL FRIHET

SAMLA KRAFT MED FRIDA PERSSON FÖR ÖKAD LIVSKVALITET


Som närvarocoach får jag kvinnor att må bra utan att de behöver fixa till sig genom att inspirera, stötta och utmana dig att stanna kvar i det som känns just nu.

Tillsammans ser vi till att du hör ditt hjärtas viskningar, följa dem med minsta möjliga ansträngning så att du kommer i kontakt med din egen kraft så att du får leva ett glatt överflödande liv.


INSTANT LIFECHANGER är för dig som vill utforska nästa nivå av livskvalitet. Du som fastnat i samma hjulspår och behöver nya perspektiv för att ta dig vidare. Du som vill bli utmanad att vidga dina vyer för att utvecklas som människa och upptäcka nya sätt att leva. Du som vill upptäcka konsten att bygga ett liv som är både hållbart och glädjerikt. 


Oavsett var du är på din livsresa kommer INSTANT LIFECHANGER att hjälpa dig att klättra mot nästa nivå. 

INSTANT LIFECHANGER utforskar vi livet där du är och synliggör vad det är som du inte längre behöver på din resa. Vi gläntar framför allt på nya dörrar för att vidga dina vyer och börjar bygga för framtiden. Hur lever man ett liv från hjärtat?


Efter att ha varit med i INSTANT LIFECHANGER så har du mer självkännedom vilket gör det lättare för dig leva livet som du vill. Du vet hur bra det känns när du följer hjärtat. Med en känsla av självklarhet är du på väg mot nästa nivå. 

Jag tar max emot fem coaching klienter i månaden.


Frida kan lyssna.

Hon lyssnar så bra så jag skärper hörseln och hör min inre röst.


Vi talar utifrån själarnas visdom och jag får syn på det jag redan vet. Tack Frida, du gör skillnad!

Aditi Blomgren

INSTANT LIFECHANGER ÄR EN KICKSTART PÅ 8 VECKOR

Under vår tid tillsammans träffar du mig som coach och rådgivare 60 minuter varannan vecka enskilt och 120 minuter varannan vecka  i KRAFTKÄLLAN tillsammans med andra kvinnor. Allt händer över zoom.Fördelen med att också ses individuellt är att vi verkligen kan gå på djupet med just dina utmaningar och du slipper känna stressen för att du tar upp tid för någon annan.I KRAFTKÄLLAN träffas vi för att omprogrammera våra mönster så att vi kan börja ta hälsosamma beslut som berikar och gynnar oss.


KRAFTKÄLLAN är en aktiv workshop där vi lär oss umgås från närvaro.


I KRAFTKÄLLAN umgås vi på nya premisser som fyller oss samtidigt som det är en övningsarena.


Vi utgår ifrån Kraftkälle-modellen som ger många perspektiv och verktyg för hur vi lever vår sanna potential.


Utöver kraftkällan träffas vi i privata coachingsamtal.


Exempel på sådant som vi kan fördjupa oss i är:

  • Hur du inte behöver ändra eller fixa till dig för att må bra
  • Nya förhållningssätt som gör din inre kraft starkare
  • Effektivt lyssnande, både till dig själv och andra
  • Närvaroträning – Hur det här ögonblicket är porten till ditt nya liv
  • Tydliggöra dina prioriteringar och hitta strategier för att våga säga nej
  • Se våra koncept och automatiska tankar som står i vägen för det vi vill, och lära oss släppa taget om dem

 

Mellan träffarna får du individuellt anpassade övningar och reflektionsfrågor som hjälper dig att förändra ditt liv. Du har också tillgång till mig över messenger mellan träffarna där jag kan besvara snabba frågor och funderingar.Totalt: 4 timmar enskild tid

10 timmar i grupp
Anmäler dig här!


Efter kickstarten erhåller du coaching till minst 50% rabatt. Anledningen är enkel, jag vill samarbeta med kvinnor som är redo för förändring. 


 

Bästa Frida...

Du tog mig verkligen på sängen m din varma & mänskliga approach...

Jag som legat i COVID i 2,5 veckor, kände bara motstånd & ett fett nej. Vill varken bli coachad el visa den här ”tråkiga” sidan av mig själv till nån. Så fick jag ett sånt otroligt varmt & kärleksfullt meddelande.


När du Frida bjöd in mig till att oxå den sidan kan få bli sedd & hållen. Mitt suriga Nej utbyttes snabbt & plötsligt till ett rungande Jaaaaa... Istället för att ev avboka sessionen så längtade jag efter tills att Vi skulle ses. Och det blev egentligen mera magiskt än jag hade kunnat föreställa mig, för att jag kände mig så mött.


Missa inte ett möte med dig själv via Frida. 


”Jag känner att jag litar ännu mer på att lyssna in vart min glädje för mig & vart mitt hjärta sjunger... Det är där jag vill & ska vara”

Tack än en gång kära Frida

Lamhita Jacobson

I Fridas sällskap bjuds jag in att vara med det som är även när det känns läskigt och sårbart. Som att de känslorna som jag helst vill fly ifrån och känns jobbiga bjuds in, får ta plats och börja flöda.


Jag får bekräftat det jag redan vet och nya perspektiv och verktyg som gör att jag känner mig mer motiverad att följa min personliga resa. Tack!

Petra Jakobsson

Trots att vi var främlingar för varandra skapade Frida ett tryggt rum där jag kunde dela både sorg och glädje. Jag blev fascinerad av hennes förmåga att sätta ord på mina känslor innan jag själv gjorde det.


Känslor under och efter vårt samtal är glädje, nyfikenhet, acceptans och kärlek. Tack Frida

Ulrika Einald


VAD GÖR INSTANT LIFECHANGER UNIKT?


INSTANT LIFECHANGER är individuellt och vi fördjupar oss inom det som du specifikt behöver samtidigt som vi använder gruppdynamiken till att skapa nya positiva vanor.


INSTANT LIFECHANGER är ingen kurs och det finns ingen snitslad bana som är utstakad på förhand


I INSTANT LIFECHANGER skapar vi direkt nya kraftfulla banor i hjärnan som transformerar våra liv.


INSTANT LIFECHANGER erbjuder en skyddad oas i KRAFTKÄLLAN där vi skapar ett nytt sammanhang på välbeprövade riktlinjer för att transformation skall kunna hända på ett tryggt och livsbejakande sätt.


INSTANT LIFECHANGER är en djupdykning in i ditt inre och ger därför mer resultat.


INSTANT LIFECHANGER är ett skonsamt och berikande sätt att lära känna sig själv.

 


Med Frida landar jag direkt i närvaro, bortom tid och rum men här och nu. 


Som att alla portar öppnas upp inom mig. I att bli sedd, verkligen bli sedd.  Att hela jag är välkommen. Att vara välkommen med allt som är jag, allt som finns inom mig.


Djup connection. Djupa vatten. Expanderad i heligt rum. Frida har en förmåga att känna in i en och öppna upp ens inre på ett sätt som är så mjukt och så självklart på samma gång. Utan måsten, prestationer eller förväntningar.


Ett varande i det som är och som blir så självklart. Det ger frihet och sinnesro i själen. Känner mig varm och lugn efter en session så fylld av känslor jag knappt själv vetat om att jag bär inom mig. Fritt flöde av energier jag så sällan tillåter mig i vardagen. Känner mig hållen i acceptans och kärlek. Och alldeles vidöppen inför mig själv. Tacksamhet.


Anna Giliusson

Frida var väldigt fin, kärleksfull och empatisk. Jag kände mig sedd, det var så otroligt skönt för jag blir inte så ofta det. Frida kände vad jag behövde, är kunnig och medveten.


Tack snälla Frida för samtalet och hjälpen det betydde massor för mig. Stor kram.

Caroline Appelvik

Du som deltar aktivt i INSTANT LIFE CHANGER kommer att: 


Prioritera dig själv och dina behov oftare utan att få dåligt samvete


Bli mer motståndskraftig mot stress och utmaningar  


Få stärkt självkänsla och minskat behov av att prestera för att duga 


Agera mindre på autopilot och göra fler medvetna val


Stärka din förmåga att tänka kreativt och strategiskt


Bli bättre på att fatta beslut och att stå för dem Kraftkällan-modellen

INSTANT LIFECHANGER bygger på en modell som jag själv tagit fram för självledarskap utifrån min egen personliga resa av att gå från ett rädslostyrt liv till att följa hjärtat och hitta hem till min egen kraftkälla.


Den resan har gått via nonviolent communication, yoga, kvinnocirklar, tantra, self inquiery, och vipasana.


Modellen omfattar 5 huvudsakliga områden - ÄRLIGHETKOMMUNIKATIONVARANDEFIRANDE och TILLIT.


Sammantaget ger detta dig klarhet kring vad just du behöver för att nå dit du vill. Oavsett om det handlar om att få bättre självförtroende, följa ditt hjärta, våga säga nej, gå din egen väg eller bli lyckligare.


INSTANT LIFECHANGER kommer att göra skillnad både för dig som nyss har kommit i gång och för dig som har arbetat med dig

själv i flera år.

När vi träffas i KRAFTKÄLLAN skapar vi nya banor i hjärnan som gör att vi blir friare och inte reagerar på samma sätt som vi gjort tidigare.

FÖR VEM?

Du är kvinna, kanske vill du hitta kraften i dig, stå stadigt när det blåser, kanske vaknar du morgnarna och undrar om livet inte skulle vara mer än så här? Eller så längtar du efter något mer, mer glädje, mer pirr, sanning, närvaro och kontakt.  Kanske du helt enkelt bara är någon som vill utveckla dig själv och stärka din förmåga att vara med allt som livet erbjuder.


Oavsett vad din bakgrund är eller vad anledningen är till att du vill förändra livet så är du hjärtligt välkommen att vara med.


Forskning visar att människor som tränar sin närvaro känner mer entusiasm, hanterar stress bättre och har större tillit till sin förmåga att prestera. Genom att delta i programmet så kommer du stå bättre rustad inför att hantera både arbetslivets och vardagens utmaningar. 

Vem är Frida Persson?


Jag som driver INSTANT LIFECHANGER heter Frida Persson och jag har 10 års erfarenhet av personlig utveckling, inveckling och avveckling.


Mina första kvinnocirklar höll jag 2011 i Stockholm. Glädjen i att göra skillnad för andra är bränslet både för mig och min verksamhet. Jag fullkomligt älskar att vistas i kraftkällan och vill inget annat än att leva livet i närvaro.


Med mig i bagaget har jag en lärarutbildning och massor med kurser. Allt från nonviolent communication, yoga, self-inquiery, vipasana, transmission training, reiki, tantra och massor med kvinnocirklar.

 

Mer om min förändringsresa hittar ni på instagram, PassioneramedFrida i serien ”från lärare till hippie till egen företagare – familjens svarta får”.

 

Min förändringsresa har gjort att jag hittat hem till kraftkällan och det porlande skrattet inom mig vilket ger helt nya förutsättningar för livet.