KRAFTKÄLLAN

Gå med

kostnadsfritt i

Kraftkällan

varje fredag 

9-10 på zoom.

anmäl dig här!

KRAFTKÄLLAN

PORTEN OCH GENVÄGEN TILL ÖKAD LIVSGLÄDJE


UPPTÄCK DIN INRE KRAFT OCH KÄLLA

MED ANDRA KVINNOR,

start 14 september


Kraftkällan är en plats dit vi kommer för att spegla, fira och stärka varandra som kvinnor.

Närvarande övningar sätter oss i kontakt med sanningen bakom våra rädslor och begränsande självuppfattningar.


Från den djupare platsen kan vi navigera våra liv med närvaro och inre guidning i stället för att försöka leda oss själva från ett spänt, utmattat, tävlingsinriktat sinne där vi inte är i kontakt med oss själva eller andra.


KRAFTKÄLLAN är för dig som vill höra ditt hjärtas viskningar, leva i sanning och ha meningsfulla relationer.  Du som vill utforska nästa nivå av livskvalitet. Du som vill ha inspiration och vara med i en gemenskap. Du som vill bli utmanad att vidga dina vyer för att utvecklas som människa och upptäcka nya sätt att leva. Du som vill upptäcka konsten att bygga ett liv som är både hållbart och glädjerikt. 


Oavsett var du befinner dig just nu, varifrån du kommer eller vart du är på väg är det värdefullt att ha en grupp

som stöttar och fyller på med energi när du behöver det. 


Efter att ha varit med i KRAFTKÄLLAN så har du skapat nya positiva vanor. Du vet hur bra det känns när du följer hjärtat.

Glädjen som kommer när man hittar källan inom sig själv går inte att sätta ord på.

Det ändrar livet till det bättre för evigt.

"När jag tänker på kraftkällan känner jag en enorm tacksamhet. Det är en sådan gåva att få vara med i ett sammanhang, i ett systerskap, där alla vill varandra väl.


Det är en plats där jag kan tanka visdom, självkärlek och utforska kontakten med mig själv och andra.

Magin i krafttempel ligger just i processen att bli sedd och lyssnad på av andra, men också att få lyssna helhjärtat på en annan människas erfarenheter och tankar.


Den ständiga medvetenheten om vad som händer just nu, att alltid komma tillbaka till det som händer i mig just nu, är riktigt läkande och transformerande. Varje gång jag kommer till krafttempel går jag därifrån öppnare, gladare och visare."

Josefina Andersson

Frida’s temple (Kraftkällan) is a safe nurturing space for everyone who wants to explore real connection, to others and to one self. I feel it assisted me in my healing journey and the revelation of my authentic self.


Through carefully planned meetings Frida guides us to the place of love, gratitude and acceptance, of what is and who we are beneath it all. It is beautiful and emotional to see and feel that I am enough, just as I am, and simultaneously to allow the same loving space for other Temple ladies to be enough, just as they are. I recommend Women’s Temple to anyone on a quest to ‘home’.


Dubravka Berar

"Frida inspires by expressing herself authentically, freely and diverse with ease and joy which lights up the room and change the atmosphere around her.


She leads by example and her search for truth is inviting me to the same. Her joy is contagious and makes it easier to take leaps of faith."

Frauke Ratzke


MER OM KRAFTKÄLLAN
KRAFTKÄLLAN är en unik mötespunkt för kvinnor som längtar efter att vara sig själva fullt ut.  


I KRAFTKÄLLAN är hela vårt väsen välkommet och du är inbjuden att inte ändra eller fixa till dig.


I KRAFTKÄLLAN träffas vi för att omprogrammera våra mönster så att vi kan börja ta hälsosamma beslut som berikar och gynnar oss.


KRAFTKÄLLAN är en aktiv workshop där vi lär oss att umgås från närvaro.


I KRAFTKÄLLAN umgås vi på nya premisser som fyller oss samtidigt som det är vår övningsarena.


KRAFTKÄLLAN är en aktiv form av mindfulness.
 

Det är en stor gåva till sig själv att kunna vara sig själv oavsett vad som pågår på insidan och bli sedd och hållen i det.


Glädjen som kommer när man hittar källan inom sig själv går inte att sätta ord på. Det ändrar livet till det bättre för evigt.


Genom att vi plockar bort det gamla vanliga sättet att umgås på programmeras hjärnan på en gång med nya sätt att lyssna, kommunicera och vara.

 

Forskning visar att människor som mediterar eller övar mindfulness känner mer entusiasm, hanterar stress bättre och har större tillit till sin förmåga att prestera.


Det kraftfulla som händer i meditation och mindfulness är att varje gång man kommer på sig själv och hämtar hem sig till uppgiften omprogrammerar man sina vanor och skapar nya.


 KRAFTKÄLLAN fungerar på samma sätt.


Att själen blir alldeles salig under tiden är bara en bonus!


Genom att delta i KRAFTKÄLLAN kommer du att stå bättre rustad inför att hantera både arbetslivets och vardagens utmaningar.
When I participate in Women's Temple (Kraftkällan), I am called into presence and find a deeper relationship with myself, with no pretences - just allowing what is alive; allowing me to be "as is" in the moment. 


Frida guides Women's Temple with kindness and clarity, holding space for everything that arises, inviting participants to share authentically what is alive within whether that is feeling good or feeling bad. Everything is welcome. I always leave Women's Temple feeling better and more inwardly connected than when I arrived. It is precious.


Joan Annika Vellsted

Kraftkällan 

Kraftkällan

Kraftkällan är en plats dit vi kommer för att spegla, fira och stärka varandra som kvinnor.


Vi utforskar personlig och spirituell utveckling genom våra kvinnliga kroppar.


Närvarande övningar sätter oss i kontakt med sanningen bakom våra rädslor och begränsande självuppfattningar.


Från den djupare platsen kan vi navigera våra liv med närvaro och inre guidning i stället för att försöka leda oss själva från ett spänt, utmattat, tävlingsinriktat sinne där vi inte är i kontakt med oss själva eller andra.

Vi använder nuet och våra upplevelser som startpunkt för vår transformation. Det innebär att alla kommer få möta just det de behöver oavsett tidigare erfarenheter.


Kraftkällan är för dig som längtar efter gemenskap, modet att säga tydliga ja och nej. Framför allt för dig som vill fördjupa kontakten med dig själv så att du kan följa ditt hjärta och din väg.


Gå rakryggad genom livet.


I kraftkällan lär vi oss att observera oss själva så att vi kan göra mer medvetna val.


Vi lär oss att härbärgera negativa känslor i stället för att skjuta undan dem. Som i sin tur gör att vi bryter negativa mönster som inte längre tjänar oss.


Vi får uppleva hur det känns att leva i sanning, hur det fyller själen till brädden och hur otroligt bejakande det är att vara sig själv fullt ut.


Kraftkällan leder till meditation i action.


Kraftkällan är en plats där vi kan släppa taget om våra masker och låta vår egen inre skönhet bli sedd i alla dess ära, smärta, passion och sårbarhet.


Tillsammans skapar vi en trygg plats som tillåter oss att släppa taget och falla djupare in i vår sanna essens.


Det sker när varje kvinna dyker upp och hedrar det som är levande i henne utan att ändra på sig eller fixa till sig.

Vi övar på att släppa taget så att vår inre visdom får ta plats och visa vägen.


En kvinnocirkel är en kraftplats för personlig utveckling, gemenskap, närvaro och kontakt.

Du är välkommen att höra i från mig i mitt nyhetsbrev

Kraftkällan privat - över zoom


Det tog mig lång tid att inse värdet av att göra någonting över tid. Trots att varenda guru och lärare säger det, om och om igen. 


Utan att vi tog ett beslut började jag träffa Frauke i kraftkällan en gång i veckan. En månad blev till ett år som blev till flera. Vi träffas fortfarande en gång i veckan. Redan efter några månader började jag se hur kraftkällan spillde över i vardagliga livet. 


Inte bara att jag blev mer ärlig och sann mot mig själv utan även mot andra. Mina ja och nej blev mycket mer tydliga och det har blivit mycket lättare att prioritera mig själv.


Tillsammans har vi växt in i avslappning och våra själar. När man möts två personer en timme i veckan under lång tid händer det saker som ligger bortanför sinnet. 


Nu bjuder jag in dig att testa!


Ordinarie pris för 10 gånger är 12590kr

Nu erbjuder jag 10 privata sessioner för 8900kr

Få 3690kr i rabatt, boka nu!

 (Det här erbjudandet kommer inte finnas för evigt)

Självkärlek är din superkraft.

Tider för Kraftkällan 

På zoom

Premiär 14 September för nya kraftkällan!

Från och med 3 Augusti 2022 kommer Kraftkällan att finnas varje onsdag, utöver våra möten kommer du innan våra träffar också få ett insirerande och tänkvärt mejl


Dag: Onsdagar

Plats: zoom

Tid: 19-21

Du kommer från och med nu kunna gå med precis som det passar dig, 5 gånger, 8, en hel termin, varannan vecka eller ett helt år.

Kolla in dina möjligheter här!


Du som deltar aktivt i KRAFTKÄLLAN kommer att: 


Prioritera dig själv och dina behov oftare utan att få dåligt samvete


Bli mer motståndskraftig mot stress och utmaningar  


Få stärkt självkänsla och minskat behov av att prestera för att duga 


Agera mindre på autopilot och göra fler medvetna val


Stärka din förmåga att tänka kreativt och strategiskt


Bli bättre på att fatta beslut och att stå för dem FÖR VEM?

Du är kvinna, kanske vill du hitta kraften i dig, stå stadigt när det blåser, kanske vaknar du morgnarna och undrar om livet inte skulle vara mer än så här? Eller så längtar du efter något mer, mer glädje, mer pirr, sanning, närvaro och kontakt.  Kanske du helt enkelt bara är någon som vill utveckla dig själv och stärka din förmåga att vara med allt som livet erbjuder.


Oavsett vad din bakgrund är eller vad anledningen är till att du vill förändra livet så är du hjärtligt välkommen att vara med.


Forskning visar att människor som tränar sin närvaro känner mer entusiasm, hanterar stress bättre och har större tillit till sin förmåga att prestera. Genom att delta i programmet så kommer du stå bättre rustad inför att hantera både arbetslivets och vardagens utmaningar. Vem är Frida Persson?


Jag som leder KRAFTKÄLLAN heter Frida Persson och jag har 10 års erfarenhet av personlig utveckling, inveckling och avveckling.


Mina första kvinnocirklar höll jag 2011 i Stockholm. Glädjen i att göra skillnad för andra är bränslet både för mig och min verksamhet. Jag fullkomligt älskar att vistas i kraftkällan och vill inget annat än att leva livet i närvaro.


Med mig i bagaget har jag en lärarutbildning och massor med kurser. Allt från nonviolent communication, yoga, self-inquiery, vipasana, transmission training, reiki, tantra och massor med kvinnocirklar.

 

Mer om min förändringsresa hittar ni på instagram, PassioneramedFrida i serien ”från lärare till hippie till egen företagare – familjens svarta får”.

 

Min förändringsresa har gjort att jag hittat hem till kraftkällan och det porlande skrattet inom mig vilket ger helt nya förutsättningar för livet.

Passionera med Frida på instagram